Hookah lounge: Caravan House, Tallinna

Olipas mukavaa vaihtelua päästä käymään kunnon loungessa nyt viikonloppuna.

Etelänaapuriin suuntautuneella viikonloppureissulla tuli käytyä polttamassa muutama pesällinen ihan siinä A- ja D- terminaalien välimaastossa sijaitsevassa Caravan Housessa (Tuukri 26, 10151 Tallinn, Estonia) . Mukava 3-kerroksinen ravintola/baari jonka ylimmässä kerroksessa on pieni tunnelmallinen hookah lounge. Taustalla soi jotain itämaista musiikkia sen verran hiljaisella, että pystyy normaalilla puheäänellä keskustelemaan seuralaistensa kanssa.   Piiput oli uusittu sitten viimekäynnin suht. tyylikkäisiin punamusta-vaasillisiin Aladineihin 

Hyvinä puolina voidaan mainita, että käyttävät luonnonhiiliä ja makuvalikoima on laaja, henkilökunta on osaavaa (tosin venäläistaustaista, mutta englanti toimi hyvin). Kehittelevät hyvin mielenkiintoisia mixejä mauista. 

Ruoka on erinomaista (sushia, baariruokaa sekä erilaisia välimerellisiä ruokia), hintatasoltaan siedettäviä drinkkejä  

Ainut "miinus" paikassa on lounge kerroksen pieni koko.

Varsinkin jos myöhempään pe-/la- iltoina menee niin paikka on täynnä venäläisiä seurueita joilla on yleensä pöytävaraus etukäteen. Aikaisemmin päivällä tilaa riittää kyllä. 

Peruspiipullinen kustantaa 13 eur, ja siihen tulee yleensä pari kierrosta hiiliä. Omasta mielestäni varsin hintansa väärti. Suosittelen. 

Hinnasto sekä tarkempia tietoja loungen kotisivuilta